Termoport BLU'BOX 26

Kód: 3191101 3191100 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: Etol
8 954 Kč 6 292 Kč od 6 292 Kč 7 400 Kč bez DPH 5 200 Kč bez DPH od 5 200 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Termoporty BLU´BOX 26 jsou vyrobeny z velmi kvalitního fyziologicky nezávadného a potravinám odolného polypropylenu. Kvalitní materiály použité při výrobě PP(polypropylen), PUR (izolační pěna), robustní úchyty a madla z odolného PA (polyamidu), optimální izolace (sandwichový postup) se skvělé izolační vlastnosti bez použití těsnění, to vše je zárukou odolnosti proti tepelnému a mechanickému poškození (životnost je 10 až 15 let) a tepelná odolnost -20°C až +100°C (možnost mytí v průmyslové myčce, krátkodobá termická dezinfekce do +130°C). Díky širokému rozpětí pracovní teploty zaručují vysoké užitné vlastnosti i pro nejnáročnější provozy a jsou vhodné pro transport jídel ve studeném i teplém stavu v GN nádobách o velikosti GN 1/1 a menší s hloubkou do 200mm.

  • určení: pro GN 1/1-200 a menší
  • rozměr: 630x370x308 mm (302 mm při stohování)
  • hmotnost: 6,2
  • materiál: PP (polypropylen) + PUR (izolační pěna)
  • úchyty a madla: odolný PA (polyamid)

Model BLU´BOX 26 eco (shodné tepelné a odolné vlastnosti jako model BLU´BOX 26) s rozdílem v provedení prolisovaných úchytů na víku a bocích přepravní nádoby pro snadné otevírání a přenášení bez použitých madel a uzavíracích spon.

Technické parametry

BLU'BOX 26

BLU'BOX 26

BLU'BOX 26 eco

BLU'BOX 26 eco

Doplňkové parametry

Kategorie: Termoporty, termosy
Barevné provedení:: modrá
Délka [mm]:: 630
Hmotnost [kg]:: 6,8
Materiál:: PP (polypropylen) + PUR (izolační pěna)
Možnost tepelné dezinfekce:: krátkodobě do +130 °C
šířka [mm]:: 370
Tepelná odolnost:: dlouhodobě od -20 až do +90°C
Tepelný útlum:: cca.1,5°C/hod (měřeno vodou)
Úchyty a madla:: odolný PA (polymid)
Určeno pro:: GN1/1, h = 200 mm a menší
Výška při stohování [mm]:: 302
Výška [mm]:: 308

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: